Primelab Internships

Vi låter ambitiösa, prestigelösa och hjälpsamma studerande pröva på att arbeta hos oss genom att erbjuda Internships. Hos oss får du möjlighet att pröva dina kunskaper och visa vad du går för. Du får en unik möjlighet att jobba med några av Sveriges bästa kommunikatörer. Arbetsuppgifterna kommer att variera från att göra stora utskick till att assistera i olika projektgrupper. Just nu går det att söka till Internships för perioden augusti-oktober 2009. Sista ansökningsdag är 29 maj.

Målgrupp

Studerande som är intresserade av att arbeta i team med erfarna och framgångsrika konsulter inom reklam, pr, kommunikation och marknadsföring.

Erbjudande

När du lämnar oss har du erfarenhet från en av de absolut bästa kommunikationsföretagen och du får givetvis ett intyg. Du får också en chans att bli medlem i PrimeLabs nätverk, vilket innebär inbjudningar till evenemang, seminarier och mingelkvällar samt karriärstöd. Inför kommande rekryteringsdagar har vi också större kännedom om dina kvalitéer vilket kan gynna dina chanser till anställning.

Krav

Just nu går det att söka Internships för perioden mellan augusti-oktober 2009. Sista ansökningsdag är 29 maj. Praktikplatserna är oavlönade och vi vill att din praktikperiod hos oss ska vara minst 10 veckor. Fyll i ansökan och inkludera personligt brev, cv, referenser samt betyg i ett pdf-dokument. Glöm inte att ange exakt vilken period du skulle vilja vara hos oss.

http://www.primelab.se