Skanska

God handledning, personlig utveckling och stor säkerhet är våra mål när vi tar emot dig som praktikant här hos oss på Skanska. Vi jobbar hårt för att din praktiktid ska bli både lärorik och nyttig och för att du ska få en faktisk bild av hur det är att arbeta på våra arbetsplatser.

Vi erbjuder praktik både till dig som studerar vid högskola och universitet samt till dig som går på gymnasiet eller på en KY-utbildning. Vi har praktikplatser inom många områden varav de flesta finns inom själva produktionen, men även på avdelningar som miljö, inköp, ekonomi, kalkyl och projektutveckling.

De flesta praktikanter som kommer till oss gör det på sommaren och praktiktiden är oftast mellan fyra och åtta veckor. Naturligtvis har du en handledare under hela praktikperioden. Innan sommarpraktiken startar, bjuder vi in dig till en informationsträff där du får veta mer om din kommande roll. Då får du också lära dig hur vi arbetar med säkerhet och arbetsmiljö som är viktiga områden för oss.

Ansökningsperioden för 2009 års sommarpraktik är nu avslutad. Alla kandidater som har sökt praktik via vår CV-databas kommer att bli kontaktade med besked under våren.

Om du är intresserad av en praktikplats utöver sommarperioden får du gärna registrera en spontanansökan i vår CV-databas. Bifoga CV samt betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Ange även tydligt att det är en praktikplats du söker samt ange önskemål om tidsperiod och var i Sverige du vill praktisera.

Välkommen med din ansökan här