Mäklarpraktik i Stockholm – Erik Olsson

Mäklarpraktik i Stockholm – Erik Olsson

Studerar du till fastighetsmäklare och börjar fundera över din praktik? Vi erbjuder praktik fortlöpande till de studenter som vi sedan avser anställa som mäklare. Det är dock upp till dig att under praktiken visa att du förtjänar en plats som mäklare hos oss efter avslutad praktik. För oss är det även lika självklart att visa att vi förtjänar att ha dig hos oss som mäklare! Om du känner igen dig i beskrivningen nedan så tycker jag att du ska söka praktik hos oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling.
En Erik Olsson-mäklare är en varm, ödmjuk och utåtriktad person med skyhöga ambitioner som gör allt för att imponera på sina kunder. Vi söker därför dig som brinner för försäljning, kundkontakter och att utmana dig själv i att hela tiden prestera ditt allra bästa. Du bör även vara självgående, tycka om att ta ansvar för dina uppgifter och sträva efter att nå dina uppsatta mål. Som person är du öppen och lyhörd inför andras åsikter och behov, kunder såsom medarbetare. För oss är det en självklarhet att du är kvalitetsmedveten då detta genomsyrar hela företaget och den produkt vi eftersträvar att leverera till samtliga kunder.Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en ung och fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du får möjlighet att arbeta med branschens mest kundorienterade mäklartjänst där du kan skräddarsy varje försäljning. Du får stöd i ditt dagliga arbete i form av ett unikt säljstödssystem med bland annat proffsfotografer, koordinatorer och en tillträdesgrupp. Till ditt förfogande har du även en inhouse marknadsavdelning, IT-avdelning och mötesbokare.Arbetet är beläget på Sveriges största mäklarkontor i toppfräscha lokaler där personalstyrkan till största delen består av unga människor med mycket fart och energi. Garageplats, bärbara datorer, friskvård, företagshälsovård och ett konkurrenskraftigt lönesystem är en självklar del av vårt erbjudande för att du ska må bra och prestera i enlighet med dina uppsatta mål.

Känner du att ovanstående är något som tilltalar dig och att du har vad som krävs? Tveka inte att skicka in din ansökan med CV, personligt brev med foto!

För att kvalificera dig till praktikplats så ska du vara studerande till Fastighetsmäklare. Praktiken förläggs på ett av våra tre mäklarkontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Ange därför i din ansökan vart du vill göra din praktik.