Internship – Academic Search

Internship – Academic Search

Academic Search startade 1991. Idag är vi ett av landets ledande rekryteringsföretag, specialiserat på kvalificerade tjänster och uppdrag. Vi arbetar utifrån modellen, Competence Life Cycle, dvs ett helhetsperspektiv som ser till relationer både före och efter rekryteringen. Vi är drygt 30 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Bland våra kunder i Sverige finns många av de stora börsnoterade företagen. I en färsk kundundersökning fick vi toppbetyg av våra kunder.

We are focused on the future. Are you?

Academic Search söker en talangfull person som har drivet och ambitionen att arbeta som praktikant på ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag.

INTERNSHIP

Som praktikant hos Academic Search kommer du främst att arbeta inom Business Development, vilket bl.a. innebär att analysera olika industrier och marknader, sköta nyhetsrapportering, samt utveckla nya marknader. Du kommer primärt att arbeta inom Academic Search affärsområde Attract, vilket innebär att du kommer ha kontakt med personer som är på väg från studier in i arbetslivet eller är i början av sin karriär!

Under din praktik, som är på halvtid under max 6 månader, så utgår ingen ersättning. Men, i gengäld får du ovärderlig arbetslivserfarenhet där du bl.a. kommer att få lära känna och träffa många av Sveriges största och mest spännande företag. Låter det intressant? Det är bara början.

Profil

Universitet/Högskolestudent på ett Ekonomi-, HR- eller Ingenjörsprogram.
Goda studieresultat.
Flytande Engelska och Svenska. Kunskaper i fler språk är meriterande.
Intresse för svenskt näringsliv.
Analytisk, kreativ, målinriktad, social och positiv.
Intresse/kunskaper om digitala medier och marknadsföring är meriterande

Placering: Kungsgatan, Stockholm

Start: 1 september 2009

Din ansökan vill vi ha senast den 15 augusti, men urval sker kontinuerligt.

Academic Search söker en talangfull person som har drivet och ambitionen att arbeta som praktikant.