H&M Summer Internship 2009

Under fem veckor (v 24-28) erbjuds du som är en duktig talang att aktivt ta del av H&Ms verksamhet, från produktidé till försäljning. Programmet är skräddarsytt för att identifiera framtida ledare som vill växa med H&M. Du kommer att ha möjlighet att arbeta som Business Controller inom bl a Inköp, Försäljning, Logistik, IT eller Redovisning. Under dessa veckor kommer du även att arbeta i butik för att möta kund samt se hur H&M driver försäljning i butik. I programmet ingår dessutom seminarier med H&Ms ledare inom marknadsföring, produktion, försäljning, design med mera. Läs mer på www.hm.com under ”Medarbetarna har ordet”.

H&M söker talanger som:
- är blivande civilekonomer och/eller civilingenjörermed en beräknad examen inom två år
- har ett genuint intresse för att göra affärer
- är drivna och resultatinriktade
- är mycket analytisk starka
- har ledarerfarenhet
- har internationell erfarenhet från att ha arbetat och eller studerat utomlands

Du värdesätter eget ansvar, sunt förnuft och teamwork samt har en ambition att arbeta internationellt och ser världen som din kommande arbetsplats. Att arbeta på H&M innebär många internationella kontakter och därför ser vi gärna att du kan fler språk utöver svenska och engelska.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 mars. Klicka här för att läsa mer.