Unga talanger sökes för internationell Praktik

EF:s vision är att bryta språkliga, kulturella och geografiska barriärer mellan människor, med program som erbjuder språkträning, akademiska examina och kulturella utbyten. Idag är EF världens ledande internationella utbildningsföretag med 31 000 medarbetare och 400 skolor i över 50 länder. EF grundades i Sverige 1965. För mer information, besök http://www.ef.se.

Unga talanger sökes för internationell praktik!

Ett tre månader långt praktikantjobb på tre olika kontinenter väntar vinnaren av tävlingen ”Global Intern 2010”, som lanseras av EF Education First. Ambitionen är att ta vara på unga talanger samtidigt som företaget vill stärka sin profil som internationell ledare på den snabbt växande utbildningsmarknaden.

- Vi söker den person som bäst representerar egenskaper som är viktiga i en allt mer global och konkurrensinriktad värld. Ett öppet sinnelag, nyfikenhet på världen och äventyrlighet är egenskaper som inte bara utmärker vinnaren, vi tror också att de kommer att utmärka framtida ledare, säger Eva Kockum, chef för EF:s språkdivision baserad i Zürich.

Vinnaren av tävlingen, som är öppen för unga människor över 18 år, får praktisera hos EF på tre valfria kontinenter, där resor, boende och måltider ingår. En internationell panel kommer att utse vinnaren utifrån dennes meritförteckning och egenproducerade video, som ska vara en beskrivning av hur praktiken skulle påverka deras framtid.

51 länder kommer att delta i tävlingen. En vinnare från varje land utses den 23 april 2010. Dessa finalister kommer att tävla om praktikjobbet och den slutliga vinnaren utses den 30 april 2010.

http://www.multivu.prnewswire.com/mnr/prne/efeducationfirst/40765/

Källa: EF Education First Ltd

Sista ansökningsdag2010-04-20

Kontaktuppgifter

Kontakt vid mediaförfrågningar: Karin Sandberg, EF Education First
Tel: +46 (0)8 5879 30 00, +46 (0)707 79 30 67
Email: karin.sandberg@ef.com
Fullständiga tävlingsregler och instruktioner för deltagande i Global Intern 2010-tävlingen finner du på www.ef.se/globalintern.