Praktik Privatrådgivarassistent till Crédit du Nord, Paris, från januari 2010 – juni 2010

Vi på Crédit du Nord, en av Paris och Frankrikes mindre och mer personliga banker söker nu ytterliggare en praktikant/privatrådgivar-assistent till vårt internationella kontor CPI (clientèle privée international).

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt men inte uteslutande bestå av att assistera våra privatrådgivare i den dagliga administrationen; svara på inkommande samtal, ansvara för posthanteringen, boka in möten för rådgivarna etc.

Praktiken kommer att ge dig en inblick i den dagliga verksamheten på ett bankkontor, även om vårt kontor skiljer sig från andra kontor då de flesta av våra kunder bor utomlands eller har utländsk nationalitet. Arbetssättet skiljer sig en del från arbetssättet på en svensk bank, men kan ge dig en värdefull erfarenhet för fortsatt arbete i bankvärlden. Men framförallt kommer du att kunna förbättra din franska, då allt arbete sker på franska! I teamet talar vi franska, engelska, spanska, italienska och svenska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Har studerat minst två år på universitet.
• Talar engelska obehindrat och kan göra dig förstådd i tal och skrift på franska. Ytterliggare språkkunskaper är ett plus.
• Har tidigare utlandserfarenhet (minst 6 mån) från arbetet eller studier.
• Tidigare har arbetat med kundtjänst eller har försäljningserfarenhet.
• Vill förbättra din franska!

Vi söker någon omgående, och behandlar ansökningar löpande. Praktiklön utgår. Belopp beroende på tidigare erfarenhet och studienivå.

Skicka din ansökan, med personligt brev och CV på franska, så snart som möjligt till: kristin.gren@cdn.fr

Har du frågor, kontakta gärna mig på ovanstående mail eller telefon +33 140 22 42 74

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag:  2010-01-31

Kontaktuppgifter

Har du frågor, kontakta gärna mig på ovanstående mail eller telefon +33 140 22 42 74