SÄLJARE / WEB-UTVECKLARE / REKRYTERARE

OM UTOPIAPEOPLE (WWW.UTOPIAPEOPLE.COM)UtopiaPeople är en av de internationellt ledande rekryteringsbolagen inom film, TV och postproduktion. Vi representerar idag ca 7000 medlemmar och har hela världen som vårt arbetsområde. UtopiaPeople står i framkanten när det gäller internetlösningar och HRlösningar för våra kunder. Bolaget grundades 2007 och har idag 2 anställda med kontor i centrala Stockholm. Vi är ett litet bolag och är väldigt flexibla i vårt arbete. Det finns utrymme att ta stort ansvar och utvecklas inom vårt arbetsområde och knyta nya värdefulla kontakter. I bolaget ligger även systerbolaget TheShowreel.tv som är en streaminglösning för nätet.

Under våren/sommaren 2010 är vår plan att expandera ytterligare i Europa/Norden och vi söker därför nu en duktig medarbetare som vill sitta i våra lokaler på Sturegatan eller kan jobba hemifrån (vi ser helst att du sitter hos oss 2 dagar i veckan).
ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att delas upp mellan sourcing av kandidater samt sälj och kontinuerlig utveckling av våra webbtjänster. Du kommer att hitta nya medlemmar till vårtständigt växande register via sociala medier såsom Linkedin, Youtube och Vimeo därför bör du vara van vid dessa miljöer. Du kommer kartlägga marknaden i Europa/Norden ochsälja vår tjänst till HR avdelningar och ansvariga på dessa bolag, arbetet sker via mail och telefon och du bör självklart tala mycket god engelska, och kan du fler språk är det ettplus.
Att du trivs med att ringa och sälja är en förutsättning för att trivas, därför bör du vara en social person. Förutom arbetet med detta så ser vi gärna att du har programmeringskunskaper för webben, databashantering är också en eftertraktad kunskap. Har du kunskap inom utveckling av Iphone APPs är detta en bonus.
UTBILDNING/ERFARENHET

För tjänsten behöver du ingen formell utbildning utan vi söker vinnare som brinner för attprestera och leverera. Du ska ha tidigare vana av försäljning/marknadsföring och gärnakänna till vår bransch. Vi ser gärna att du arbetat med programmering av webbsidor.Vi är själva glada personer som trivs med vårt jobb och hoppas att du liksom vi är ensocial person som har ett stort driv.
LÖN/VILLKOR

Detta är en praktikplats på 3-6 månader.

PERIOD & KONTAKTUPPGIFTER

Uppdraget startar i mitten av April och fortgår (med sommarledighet) i 3-6 månader.Perioden görs upp direkt med kandidat/arbetsgivare. För att söka tjänsten så måste duvara kvalificerad att söka praktikplats. Sök genom att maila ditt CV samt ett personligt mail till job@utopiapeople.com Frågor besvaras av Stefan Ström på 08-58750513.Vi behöver din intresseanmälan senast 9/4 2010 kl 12:00, intervju bokas därefter kort inpå.