Praktikant till International Business Development Sverige sökes!

eDarling (www.edarling.se) är en ledande online-dejtingsajt i Europa. Förutom i Tyskland, där företaget grundades, är vi aktiva i Frankrike, Italien, Holland, Österrike, Polen, Spanien, Schweiz och Sverige.

Företaget grundades av framgångsrika entreprenörer (bl.a. grundarna av MyVideo och iLove), internetspecialister (före detta toppchefer på eBay, Freenet, Jamba! och Zanox) och är uppbyggt i samarbete med en av Tysklands mest kända internetinvesterare. Geografiskt är vi den största partnerförmedlaren på den tyska marknaden i dag och vi samarbetar också med ett av Europas största medieföretag. Vi är ett snabbt växande företag och har över 120 högkvalificerade medarbetare i hjärtat av Berlin.

Vi vill nu upprepa vår framgång också i andra länder och söker nu praktikanter för att hjälpa oss i vår strävan att växa internationellt. Praktiken startar omgående och kandidater tillsätts löpande, så hör av dig till oss direkt! 

Dina uppgifter:

Du arbetar inom International Business Development Sverige med olika uppgifter. Vid sidan om framställande av marknadsanalyser och arbete med olika features av eDarling får du en inblick i olika funktionella områden. Du kommer att vara delaktig i projekt inom utveckling av produktkonceptet, online marketing och human resources.

Kriterier:

  • Du studerar ekonomi, språk, kultur, media, kommunikation eller annan relevant utbildning
  • Du intresserar dig för internetbaserade tjänster och har eventuellt tidigare erfarenhet inom internetbranchen
  • Du har god kännedom om MS-Office och gärna också grundkunskaper i HTML
  • Du är väl bekant med internetföreteelser och medielandskapet
  • Du har svenska som modersmål och goda kunskaper i tyska
  • Du är öppen, flexibel, kommunikativ och kan arbeta självständigt

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig rum för nya impulser och idéer samt en attraktiv och modern arbetsplats i mitten av Berlin. Du blir snabbt integrerad i ett väldigt engagerat, internationellt och ungt arbetslag. Vi är väldigt stolta över den härliga stämning vi har i teamet och du kommer garanterat att lära dig massor samtidigt som du kommer trivas väldigt bra hos oss!

Har vi väckt ditt intresse?

Skicka din ansökan eller eventuella frågor till jobb@edarling.se.

Ange ”Bewerbung für Praktikum International Business Development Schweden” som ämne. Vi ser fram emot att höra från dig!