Praktikant till International Business Development Sverige sökes

eDarling (www.edarling.se) är en ledande online-partnerförmedling i Europa. Förutom i Tyskland, där företaget grundades, är vi aktiva i Frankrike, Italien, Holland, Österrike, Polen, Spanien, Schweiz och Sverige.
Företaget grundades av framgångsrika entreprenörer (bl.a. grundarna av MyVideo och iLove), internetspecialister (före detta toppchefer vid eBay, Freenet, Jamba! och Zanox) och är uppbyggt i samarbete med en av Tysklands mest kända internetinvesterare. Geografiskt är vi den största partnerförmedlaren på den tyska marknaden i dag och vi samarbetar också med ett av Europas största medieföretag.

Vi är ett snabbt växande företag och har över 200 högkvalificerade medarbetare i hjärtat av Berlin. Vi vill upprepa vår framgång också i andra länder och söker nu praktikanter för att hjälpa oss i vår strävan att bli en internationellt framgångsrik partnerförmedling på internet. Praktiken startar omgående.

Dina uppgifter:
Du arbetar inom International Business Development Sverige med olika uppgifter. Vid sidan om framställande av marknadsanalyser och arbete med olika features av eDarling.se får du en inblick i olika funktionella områden – produktutveckling, marknadsföring mm. Du kommer att vara delaktig i projekt inom utveckling av produktkonceptet, online marketing och human resources.

Kriterier:
 Du studerar ekonomi, språk, kultur, media, kommunikation eller annan relevant utbildning Du intresserar dig för internetbaserade tjänster och har eventuellt tidigare erfarenhet inom internetföretag Du har god kännedom om MS-Office och idealt också grundkunskaper i HTML Du är väl bekant med internetföreteelser och medielandskapet Du har svenska som modersmål och goda kunskaper i tyska Du är öppen, flexibel, kommunikativ och kan arbeta självständigt

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig rum för nya impulser och idéer samt en attraktiv och modern arbetsplats i mitten av Berlin. Du erhåller en kompensation om 600 € per månad och blir snabbt integrerad i ett väldigt engagerat, internationellt och ungt arbetslag.

Har vi väckt ditt intresse? Skicka din ansökan eller eventuella frågor till work@edarling.de. Ange ”Bewerbung für Praktikum International Business Development Schweden” som ämne. Vi ser fram emot att höra från dig!