Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB

Hej på er den här dagen och jag hoppas alla mina härliga och fantastiska läsare har sovit gott och nu vill hitta på mycket roliga grejer idag! Jag har semester och förra året vid den här tiden var det ett företag som heter Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB som var här och målade om huset. Jag är glad att det finns målare i Lund som är så duktiga som de är på Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB. 

 

Jag hade först tänkt att jag skulle målat själv, men nu med facit i hand så var det mycket bättre att ta hjälp. För är man ledig en gång om året då ska man väl få var ledig och inte jobba med att måla om. Det är inte bara att måla, all gammal färg ska skrapas bort, sedan ska det grundmålas och till sist ska det vara ett par strykningar med färg. Det förstår ju till och med ett barn att det lätt kan gå åt en hel semester för att få detta gjort. Jag är väldigt glad att jag fann det här företaget, för deras målare i Lund är professionella, så för dem gick det fort att få det klart, och de är billiga. Det här företaget har funnits i fyra år och de har redan expanderat och har ett väldigt gott rykte. De har hela 16 målare anställda, alla med gedigna kunskaper och långa erfarenheter med sig i bagaget sedan tidigare. Jag tycker det är roligt att få rekommendera er dessa målare i Lund, för de är verkligen riktigt bra. Ni som vil ha deras hjälp kan också få en offert, så vet ni vad det kommer att kosta. Ni kan också få reda på mer genom att gå in på deras hemsida.